Voor werknemers

Ben je uitgevallen op je werk, moet je de organisatie verlaten, functioneer je op dit moment minder goed, zoek je een andere baan of wil je uitgebreid onderzoeken welke mogelijkheden er nog meer voor je zijn op de arbeidsmarkt?  Dan komen we graag met je in contact. Ook als je ondersteuning wil om je huidige functie ook op de langere termijn te kunnen behouden. De adviseur van Kijk op Werk luistert in een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar je verhaal en vervolgens wordt gekeken of de klik er is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.


Betaalt je werkgever?

Ben je een jaar ziek en kun je niet terug naar je eigen functie? Of heeft je werkgever aangegeven dat je aan jezelf moet werken, ondersteuning op de werkplek kunt gebruiken of de organisatie moet verlaten?  

Dan biedt Kijk op Werk de onderstaande diensten aan:

✔︎ Re-integratie spoor 2

✔︎ Loopbaanbegeleiding

✔︎ Outplacement

✔︎ (job) coaching


Foto door Christina @ wocintechchat.com van Unsplash


Betaal je zelf het traject?

Krijg je geld mee van je werkgever, loop je vast in je werk, wil je ondersteuning bij het zoeken naar werk (bv als je in de WW zit), moet je een keuze voor een opleiding of profiel maken of wil je niet dat je werkgever weet dat je verder wil kijken? 

Dan kijken we graag mee naar een traject dat aansluit bij je wensen en je budget.

✔︎ Loopbaanbegeleiding

✔︎ Scholingsadvies

✔︎ Bemiddeling naar werk

✔︎  (job) coaching


'Kijk op Werk kijkt graag met je mee op het gebied van Werk


Kennismaking plannen of offerte voor je werkgever?Werken aan werk!
Loopbaanadvies, re-integratie en (job)coaching!